1992 Dac 112E | Troleibuz RATB

Rocar DAC a fost o serie de autobuze și troleibuze produse de compania Autobuzul (ulterior Rocar ) din București , România , între 1979 și 2000. Erau disponibile atât pentru modelele standard de 12 metri, cât și pentru modelele articulate de 17 metri. În cea mai mare parte a anilor ’80 și la începutul anilor ’90, aceste autobuze și troleibuze au fost coloana vertebrală a rețelei de transport urban din România, deoarece, de-a lungul anilor ’80, companiilor de transport public nu aveau voie să importe niciun tip de vehicul.
DAC-ul 112 E a fost un troleibuz standard, alimentat cu un motor cu curent continuu de 110 sau 125 kW.                     
                     Curentul continuu ( curent continuu ) este fluxul unidirecțional al unei încărcări electrice . O celulă electrochimică este un exemplu primordial de putere continuă. Curentul direct poate curge printr-un conductor, cum ar fi un fir, dar poate circula și prin semiconductori , izolatori sau chiar printr-un vid, ca în fascicule de electroni sau ion . Curentul electric curge într-o direcție constantă, distingându-l de curent alternativ (AC). Un termen folosit anterior pentru acest tip de curent a fost curent galvanic .
Prescurtările AC și DC sunt adesea folosite pentru a însemna o alternare și o direcție simplă , ca atunci când modifică curentul sau tensiunea .

Acest proiect, ca toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil in cateva ore pe profilul meu de pe GTAInside.com, si sper ca vă va place.

Galerie foto:
 


Proiect inspirat dupa:


No comments:

Post a Comment