1996 ROCAR 117 UDM | AG 03 JHK


Unii dintre voi ma cunosc, altii ma vor cunoaște acum. 
Sunt Razvan sau Razvy JHK si sunt pasionat de autobuze dar mai ales de JHK Aventura mea si a prietenului meu Jhk incepe pe 6 august 1996 dimineata la ora 4. Aveam 9 ani si era dimineata cea mare pentru mine,aveam sa plec la Bucuresti la fabrica ROCAR impreuna cu tata si inca doi colegi de-ai sai pentru a ne lua autobuzele. 
Am ajuns la garaj ne-am urcat intrun aro in care se aflau doua butoaie cu motorina,inghesuiala mare nea Mocaneata i-a dat bataie,la 8 dimineata eram acolo. Trei articulate,doua albastre una bleu JHK-ul nu avea farurile montate si fata de celalalte toti au fugit de ea,eu i am zis tatalui meu o luam noi pe asta si m am urcat la volan,nu ajungeam cu picioarele la pedale insa eram cel mai fericit,inca mai simt mirosul de vopsea proaspata si cauciuc,momentul epic a fost cand tata mi-a zis "porneste-o". Atunci a fost cel mai tare lucru pentru mine, din pacate cel mai trist lucru pe care l-am facut a fost pe 1 feb 2008 cand am tras o la gard si am fost ultimul om care a oprit-o! In perioada in care a existat nu am lipsit nici o zi din autobuz,am ingrijit o impreuna cu tata ca si cum ar fi fost masina noastra iar rezultatele s-au vazut!
 Pe 1 mai 2007 am avut norocul de a ma angaja pe JHK din pacate doar 1 an am lucrat pe el. Neavand masina mica pe JHK am invatat sa conduc si tot el m-a facut soferul de astazi indrumat de tata! JHK ul este parte din mine si nu l voi uita niciodata!

Acest proiect, ca toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil in cateva ore pe profilul meu de pe GTAInside.com, si sper ca vă va place.





Proiect inspirat dupa:


No comments:

Post a Comment